COMING UP EVENT

COMING UP EVENT

Thursday, January 14, 2016

KEASLIAN TERJAMIN DI CHESTERFIELD Ara DamansaraKEASLIAN TERJAMIN

Ramai yang ingin memiliki Chesterfield Sofa untuk ruang tamu rumah mereka. Ini kerana Chesterfield sofa mempunyai karekter yang unik dan istimewa terutama dari segi rekabentuk, quality material dan pembuatan yang bermutu tinggi serta sejarahnya yang lama.

Namun, tidak ramai yang memiliki Chesterfield sofa yang benar benar mengekalkan keaslian rekabentuk, quality dan material pembuatan. Ini kerana Chesterfield sofa yang baik dan berkualiti sangat mahal harganya. Tambahan pula, kebanyakkan Chesterfield sofa diimport dari England ataupun negara luar.

Akhirnya, ramai yang membeli Chesterfield sofa semata mata berdasarkan rekabentuknya kerana harga yang murah tetapi tidak mengekalkan keaslian karekter Chesterfield sofa. Sofa ini kebiasaanya diperbuat dari kayu kerangka murah, bahan kulit yang berkualiti rendah seperti Casa leather, Bonded leather mahupun PU.

Hubungi kami di CHESTERFIELD Ara Damansara sekiranya anda ingin memiliki Chesterfield sofa yang berkualiti tinggi serta diperbuat dari kulit asli pada harga yang jauh lebih murah dari kebanyakkan Chesterfield sofa yang lain.

Sofa sofa kami diperbuat di Malaysia oleh kilang kami sendiri. Kami telah mengeksport Chesterfield sofa kami ke lebih 40 buah negara.

lawati showroom kami di Ara Damansara untuk anda melihat sendiri kualiti Chesterfield sofa kami. Dengan 30 design sebagai pilihan serta harga yang termurah di pasaran, kami pasti anda mampu memiliki Chesterfield sofa anda di ruang tamu sendiri.

Di CHESTERFIELD, KEASLIAN TERJAMIN...!!

CHESTERFIELD Ara Damansara
0123400855