COMING UP EVENT

COMING UP EVENT

Thursday, April 21, 2016

SOFA CHESTERFIELD KULIT UNTUK HARI RAYA AIDILFITRI

DAH TINGGAL SEBULAN SIKIT SAJA LAGI NAK PUASA, ORANG DAH MULA SIBUK NAK SHOPPING SAMBUT HARI RAYA.

HARI RAYA tahun nie takkan nak sama dengan HARI RAYA yang lepas lepas. Apa kata kita transform dan cantikan ruang tamu rumah untuk HARI RAYA tahun ini dengan sofa CHESTERFIELD supaya kelihatan LEBIH EKSLUSIF dan BERGAYA. Baru lah RAYA....!!
Ramai yang sangka sofa CHESTERFIELD nie mahal harganya terutama yang diimport. Tak semua sofa CHESTERFIELD yang baik mesti diimport dari UK, banyak juga datang dari China. So jangan terkena.
Kalau harga menjadi kekangan anda, kami ada penyelesaiannya.
Sofa CHESTERFIELD kami di perbuat di MALAYSIA dari kilang kami sendiri. Kami pun dah eksport merata ke hampir 40 buah negara di seluruh dunia. Ada juga yang pernah beli sofa CHESTERFIELD secara online di UK, tapi sebenarnya kami punya. So jadi mahallah harganya.
Nah, tinggal sebulan sikit saja lagi sebelum HARI RAYA. Jangan lambat, takut nanti kecewa. Sila datang ke showroom kami untuk lihat sofa CHESTERFIELD kami dan sudah pasti harga sofa kulit CHESTERFIELD kami lebih MURAH harganya berbanding sofa yang di import. Bukan itu saja, kami ada warranty 5 tahun lebih lama dan PENGHANTARAN PERCUMA*.
Hubungi kami sekarang untuk pertanyaan / pesanan atau lawati galleri kami di Ara Damasara untuk lihat sendiri sofa CHESTERFIELD kami.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Wassup / Call : 012 3400 855
Wassup / Call : 012 3400 855
Wassup / Call : 012 3400 855
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Klick sini untuk lihat catalog kami ---->http://royalechesterfield.blogspot.my/p/sofa-catalog.html
JANGAN LAMBAT ATAU ANDA MUNGKIN AKAN TERLEPAS PELUANG UNTUK SESUATU YANG BARU DI HARI RAYA TAHUN INI...!!